Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pouhých 1493 Kč měsíčně, včetně poplatků, platí šéf Generálního finančního ředitelství Martin Janeček za garsonku v centru Prahy nedaleko Václavského náměstí, uvedl ve čtvrtek server iRozhlas.cz. Janečkův plat přitom vloni činil v průměru 150.000 Kč měsíčně. Ano - bude líp ! ... Nejsme jako oni, že ano ... :-)

31 1
možnosti
MB

Tak člověk oddaný A.Babišovi bere 150.000 Kč měsíčně a za své bydlení vydává 1.493 Kč, jde o fakt. Mám minus :-), opírám se tedy o Pánaboha a Svědků Babišových se skutečně tážu - za co soudruzi !? ... Ano - nebude líp ! ... Jsme jako oni ... Opravil jsem to již konečně správně ? ... :-)

8 0
možnosti
SB

Nebudu volit ANO, avšak je mi nepochopitelné, že Babišovi předhazujete, že sem přišel ze Slovenska.

On bubnuje na poplach proti migraci ilegální, avšak jako Slovák sem přišel přeci zcela legálně. DO roku 1992 sem SLováci chodili legálně jako občané společného státu, v letech 1993-2004 na základě mezistátní dohody mezi ČR a SR, od roku 2004 jako občané EU.

A že horuje proti ilegální migraci?

To je přeci v pořádku!

Cokoli je ilegální, proti tomu by se mělo bojovat: proti ilegální výrobě alkoholu, proti ilegální prostituci, proti ilegálnímu prodeji padělků na tržnicích, no a také proti ilegální migraci.

A proč by se proti čemukoli ilegálnímu mělo bojovat?

Na to přeci dá odpověď už samotný význam slova "ilegální".

12 1
možnosti

Ten tučný text je evidentně páně Babišův dopis. Tomu rozumím.

Nerozumím tomu, proč pan Babiš pod ty jednoduché rozumné věty, které lidi chápou a podporují, připisuje netučně různé bláboly.

4 9
možnosti
Foto

To jsou vysvětlivky autora pro méně chápavé lidi. Bohužel, někomu ani to nepomůže, jak ukazuje váš případ.

9 2
možnosti
Foto

A95l68e64š 93P13r79a66g94e61r

19. 10. 2017 11:15

Babiš se postavil svou čtyřletou politikou proti podnikavým lidem, proti lidem, co se živý tím, že používají mozek, jeho PR lidé to pochopili, on také, proto také kampaň: "Chcete filcky? Ne! Já taky ne. Volte mě." Babiš je člověk, který nikdy nebude mít dost, až získá všechno, včetně Vaší duše, vřele se usměje sám pro sebe, vlastně je to strašně nespokojený člověk... za jeho nespokojenost můžeme my. Je třeba si to uvědomit a odklonit ho od věcích veřejných.

33 2
možnosti
Foto

To myslíte vážně?

5 2
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že takovéto spisky, jako je tento pana Flašky jsou naprosto kontraproduktivní.

Lidé, kteří ani náhodou ten materiál pana Babiše nečetli, se tímto dozvědí, co slibuje. Samozřejmě, že každý politik slibuje víc, než může splnit, ale žádný z těch bodů pana Babiše mě neodrazuje.

Například toto je naprosté chucpe. A nejen chucpe, ale i urážka všech občanů bývalého Československa (a také Rakouska Uherska), kteří se za obživou pohybovali nejprve po území celého mocnářství a pak republiky.

To s ekonomickými migranty v dnešním slova smyslu nemá absolutně nic společného a je skutečně urážlivé. Jinak by po Praze nebyla Vídeň největším českým městem.

A ještě jedna poznámka, která s výše uvedeným nesouvisí. A sice, nevím o tom, že by pan Babiš žadonil u Sněmovny o nevydání k trestnímu stíhání.

Tady je citát z článku, který není ničím jiným než primitivní a špatně promyšlenou předvolební propagandou:

Nikdy nepustíme na naše území ilegální migranty. Andrej Babiš dokonale splňuje definici ekonomického migranta, který bezdůvodně odešel ze Slovenska za vyššími výdělky do České republiky, která má větší trh.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=629384

5 9
možnosti
MS

R^ On ministr dopravy svojí kompetencí a přehledem také exceluje, když jednou rozporoval informaci, že by po okresních silnicích mohly jezdit 7.5 tunové kamiony, že to není pravda.

5 0
možnosti
Foto

A proč by nemohly? Navíc to je spíš náklaďák, než kamión. Ten má daleko vyšší nosnost.

2 0
možnosti
Foto

Kampáň, účelovka, Kalousek, karmaaa :-D

16 2
možnosti
Foto

A má to nějaký smysl, prosím?

1 0
možnosti
PB

P59e22t88r 68B61ü70r94g31e58r

19. 10. 2017 10:50

Vyjádření vlastního názoru pomocí negace. Nevidím v tom nic konstruktivního a pozitivního. (Nejsem volič Ano)

4 4
možnosti
Foto

J51a51n 57H56a28v60e77l33k59a

19. 10. 2017 10:47

ANO, hezky napsáno, karma. Ale i Hitler a Gottwald se dostali k moci vítězstvím ve volbách. Něco je tu špatně.

9 0
možnosti

Máte pravdu - hezky napsáno.

Ten redakční font se mi taky líbí.

1 0
možnosti
JP

Zbývá dodat: "Tohle je první a poslední pokus. Žádný další nebude. Teď, nebo nikdy".

0 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,76
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.