Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Názor vaší výrazně se smrskávající sociální bubliny většinovou společnost už nijak zvlášť netrápí. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Volit slovenského estébáka a zloděje? Copak nemáme vůbec národní hrdost?

5 2
možnosti
Foto

Máme, Líbo, při hokeji a při fotbale, a to ještě, když vyhrajeme. Takže nemáme.;-D

2 2
možnosti

Soudruh Pavel může vyhrát, pokud ostatní kandidáti budou ještě horší než on. Ovšem pokud kandidátem bude čestný a erudovaný člověk, který je známý ve světě a umí minimálně plynně jeden jazyk, pak soudruha Pavla bude volit jen jeho rodina.

4 0
možnosti
Foto

No tak jste nás seznámil se svým názorem, děkujeme. Dobrý kandidát by byl Putin, známý je a mluví plynně rusky. A ani by nemusely být volby, ušetřili bychom.

0 4
možnosti

Není jisté že bude nějak odsouzen. Důkazů asi moc není, protože ho původně Šaroch obžalovat nechtěl. Až Zeman který mu to vrátil k došetření. Takže něco někde horko těžko "vyškrábli" a teď stím půjdou k soudu? No, uvidíme. A být prezidentem? Kdopak by chtěl? S tímto slepencem? Který nás táhne kdoví kam?

8 7
možnosti

Já mám za to, že důkazů je tolik, že běžný občan by už dávno bručel. A prezidentský post vnímám jako poslední šanci pro estébáka, jak se vyhnout kriminálu. Kromě emigrace.

8 5
možnosti

No, 100 mega nebude vracet on, ale příjemce dotace, to jen pro pořádek.

1/3 hlasů stačí/může v pohodě stačit na postup do druhého kola presidentské volby a tam už bude zaležet n tom, do bude stát proti němu. Zeman taky neměl šnci a pak proti němu nasadili Drahoše ...

5 3
možnosti

Nejlepší byl Havlíček. Ten nazval to, že stát chce vrátit těch sto míčů svatou válkou.

12 0
možnosti

Roky si tady dopisujeme o stejném. Dnes už krade pouze total blb. Kdysi směšný člověk za socialismu. Zcizil z fabriky šroubky. Bureš obohatil scénu svým skutečně profi přístupem. Nekraď šroubky, uzmi si stát celý. Ovládni jej. Vytvoř si zákony, obranné mechanismy a reklamní oddělení. Vážně, to je novum a docela kumšt.

Dopadl přesně jako komunisté. Žádné reálné užitky, o reformách ani nemluvě. Vybuzené naděje, zmatení lidé. Spotřebování všeho, styl kůrovec. Demagogie o úspěšných rozpočtech. Vše projedeno - propito. Obří střet zájmů, tvrzení opaku. Dluhy má ČR, Anofert podobně. Neuvěřitelně oblíbená pijavice.

Revoluce byla o odstranění komunistů a zla Stb. V Rusku mají tradici svrhnout cara a postavit si nového. My se jim smějeme. V ČR cosi podobného., Stb na Hrad! Nejlépe, až bývalý komunista ukončí svůj ponfitikát. Vážně, vždyť je to k smíchu. Je tam i ten lidský rozměr. K čemu je to Andreji vlastně vůbec dobré? Proč není v čele svých dětí, nevede je k hospodaření toho vydobytého? Tu žilka oka, tu protestní zácpa ... :-)

11 5
možnosti
Foto

Pochopitelně karmaR^. Je neuvěřitelné, jak jsou Babišovi obhájci schopní za cenu vlastní diskreditace lézt pořád z děr a plácat nesmysly. Dotaci na Penam proplatil stát. Tečka. Babiš už je na úrovni Okamury. Tečka. Bude rozeštvávat, co to půjde, ale na Hradě už asi moc pomoci nebude. Podle průzkumů je Petr Fiala oceňován, ne se vším souhlasím, ale s v porovnání s tím nízkým člověkem je to jako v ráji. Viz příspěvek na Twitteru Shillerové o vyjádření Pekarové v diskuzním pořadu. Ustřihnutý a absolutně vytržený z kontextu. Nikdy jsem nepoužíval výraz koblihy, takže teď poprvé. Koblihy jděte víte kam!!!

17 7
možnosti

A proto jede do Polska obdivovat ceny. Logicky je to o nižší dani. Napadne vládu, neřekne, proč to již dávno nezavedl on samotný? Lidem zdraží benzin, přimícháváním nesmyslu. Schillerová se chlubí přebytkovým rozpočtem. Neříká kam zmizely prachy z Privatizačního fondu a Kalouskovy rezervy. Je to tak směšné! ANO, mnohým to tak stačí ... :-)

13 5
možnosti
Foto

Teď mi teprve došel diskusní příspěvek p. Nožičky: "(zvlášť, když díky "dobrým vztahům" s administrací bývají často na titulce)".

On má přehled, můj blog je poután na stránce idnes.cz. Tak aspoň že mě na to upozornil. A pro zájemce, kteří by se chtěli pobavit, tak něco na toto téma:

https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783374

2 4
možnosti

A teď ještě tu o Červené karkulce, jo? ;-)

To jste si o sobě vážně myslel, že jste takový borec, který dosáhne po pár hodinách bez poutání na titulce čtenosti přes 5 000 a karmy přes 40? :-)

3 2
možnosti

Znáte to, co nezabije, posílí. Tak abyste se nedivil ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1312
  • Celková karma 33,92
  • Průměrná čtenost 2997x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.