Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J77a43n 31P80a14l82i31a76n

13. 1. 2021 19:17

Flaško, příště piš bez flašky.

0 0
možnosti

V podstatě nám říká, že se bude referendovat tak dlouho, dokud to jednou nevyjde. Skvělá ukázka vrcholné demokracie.

Zdroj: https://flaska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763507

Pan Flaška už asi zapomněl, jak se opakovaně referendovalo v Irsku, dokud nebyla schválena Lisabonská smlouva. V jiných zemích nebylo pro jistotu referendum připuštěno vůbec. Prostě ukázka vrcholné demokracie po "bruselsku". Nebo je tak padlý na hlavu, že si myslí, že i všichni ostatní mají tak krátkou paměť jako on?

1 0
možnosti

Opakovane referendum neni ani zdaleka takova demokraticka tragedie, jako kdyz napr. nejaky pidi stat ( Kypr,Malta) mohou svym vetem blokovat fungovani cele EU! Takove to byvalo pred LS.

0 1
možnosti

P91e83t52r 39N21e37d68o33m22a

11. 1. 2021 15:23

poskozovalo by nas to u zahranicnich investoru, pac bez naseho clenstvi v EU by u nas neinvestovali

1 0
možnosti

text sem nečetl, ale odpověd je samozřejmě ano

0 0
možnosti

Ne každý, který má jiný názor než vy pane Flaška, musí být zákonitě také "padlý na hlavu". Vy máte názor, jiný má jiný názor...

3 0
možnosti

Ovšem jedna věc je názor, odporující panu Flaškovi a jiná věc je názor, odporující sám sobě. Souhlasit s tím prvním někdo může a jiný nemusí. Souhlasit s tím druhým je matematicky a logicky nemožné, tak to už proboha lidi pochopte a přestaňte alogizmy vydávat za "jiné názory".

0 0
možnosti

Při každých sněmovních volbách - to je jednou za 4 roky. Když bylo v Irsku referendum o Lisabonské smlouvě, tak to bylo ani ne za rok a půl. Takže tady máme precedent, že to takto často úplně v pohodě lze.

Správná otázka, kterou bychom si totiž měli dát je tato: Jak často po jednom referendu může být jiné s tou samou otázkou? A to zcela obecně, bez ohledu na to jestli se jedná zrovna o vystoupení z EU nebo třeba připojení Horní Dolní k Střediskové Obci.

1 0
možnosti
Foto

máte strach ?

to se čerpačům dotácu a UI stává.

2 0
možnosti

P74e20t49r 89B76u71d87í70n

9. 1. 2021 14:24

Mě přijde padlý na hlavu spíše autor tohoto nesmyslu

9 1
možnosti

Pěkná voličolapka, ale se špatným načasováním. On si potřebuje vytvářet nepřátele, aby proti nim mohl bojovat, ale EU je teď ve srovnání s prašivinou chabý nepřítel, takže to nezaujme.

Poznámka pod čarou: myslím že on chtěl oslabenou ODS spíš ovládnout a použít její značku a nepozornou část její voličské základny, proto se jí tak dlouho držel jak klíště. To mi na obvyklé poměry v politice přijde jako téměř legitimní důvod:-)

3 3
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,74
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.